Har du en tomt att sälja?

Vill du sälja din tomt? 

Vi på Bröderna Bergs Bygg är intresserade av att köpa tomter på Öckerö/Göteborgs Norra skärgård. Alla tomter oavsett storlek eller läge är av intresse – kontakta oss gärna via vårt kontaktformulär eller ring om du har en tomt du har till salu just nu eller som du funderar på att sälja.

Även hela dödsbon eller tomter med befintliga rivnings/renoveringsobjekt är av intresse.

Vi bygger nya hem.

Vi har bra erfarenheter och fått mycket positiv respons på våra nybyggnationer. Att bygga ett hus från grunden är speciellt och det är något som vi på Bröderna Bergs Bygg brinner för. Vi köper upp tomter och bygger upp ett nytt hus från grunden.

Vi är utmärkande när det gäller nybyggnationer och har stor erfarenhet av att bygga från första idé till färdigt projekt. Goda kunskaper om vad det krävs för virke och material för att bygga hållbara hus i skärgården är ett måste och vi är väldigt kunniga inom det området. Vi bygger hus av högsta kvalitet.

Vi börjar med en idé, sen en ritning, bygglov till konstruktion. Vi utför allt gällande den totala byggprojektet. Schaktningsarbeten, plattgrunder eller torpargrunder och grundläggning. Vi utför även plattsättning, installation av kök och kakelsättning i badrum. Vi arbetar tillsammans fram till det nya färdiga projektet som resulterar i ett helt nytt hus och ett blivande hem.

Nära kontakt med el och vvs-leverantörer.

Att ha bra kontakt med seriösa leverantörer bidrar till ett bättre samarbete när det gäller nydragning av el och vvs till våra nybyggnationer. Vi har bra erfarenheter av våra sammarbetspartners och vi har färdigställt många lyckade projekt tillsammans.