Bygga hus i skärgården?

Att bygga hus i skärgården

Vi är ett erfaret och pålitligt byggföretag med god kunskap om att bygga hus i skärgården. Vi på Bröderna Bergs Bygg är ett lokalt byggföretag med bred hantverksskicklighet och erfarenhet när det gäller nybyggnationer. Vi är två bröder som driver företaget och är verksamma i Göteborgs skärgård med omnejd.

Det är en fantastisk miljö att arbeta i men som kräver god kunskap i vilka material som bör användas till rätt ändamål baserat på väderförhållanden. Vi är utbildade hantverkare med mångsidig erfarenhet och har många nöjda kunder i ryggen. Vi tar oss an de flesta byggnadsuppdrag och är mångsidiga, flexibla och lyhörda till vad kunden har för behov.

Lång erfarenhet av nybyggnationer

Som ett erfaret byggföretag har vi bra kontakt med vvs och elleverantörer när vi arbetar. Vi arbetar alltid hårt för ett väl utfört arbete och nöjda klienter som vi hoppas återkommer till oss när det är dags för nya byggprojekt i Göteborgs skärgård.

Vi planerar, informerar och utför alla typer av renoveringar och byggnadsprojekt i samråd med kunden och allt sker med största noggrannhet och vi strävar efter en nära informativ kontakt under hela arbetets gång.

Vi är utmärkande när det gäller nybyggnationer och har stor erfarenhet av att bygga hus direkt från grunden. Vi stöttar med allt från idé till ritning, konstruktion, bygglov och andra handlingar. Vi tar ansvar för den totala byggentreprenaden, från schaktningsarbeten, plattgrunder eller torpargrunder och grundläggning fram till nyckelfärdiga lösningar.

Fördelen med en lokal hantverkare

För dig som kund vill vi att du ska känna dig trygg med att anlita oss och vi arbetar alltid ordentligt och vårt mål förutom ett väl utfört byggprojekt är att få förtroende från våra kunder för att i slutändan vinner vi på det allihop. Som byggfirma på Hönö vill vi att du ska känna dig trygg med en lokal hantverkare med hög servicekompetens. Vår affärsidé är att ha en kundkrets byggd på vårt goda rykte.